2017. március 10., péntek

Copperplate kalligráfia workshop - március 26

Copperplate, avagy angol folyóírás, avagy Engrosser's/Engraver's Script, stb... a latin betűs kalligráfia egyik legszebb, leglátványosabb betűje. Én csak a kalligráfia tonettjének szoktam nevezni. Precizitás, kecsesség, látványosság egyesül benne.

A klasszikus Copperplate alapjaival fogunk foglalkozni ezen a workshopon.

Egyaránt érdekes azoknak is, akik csak most kezdenek folyóírással foglalkozni, és azoknak is, akik részt vettek már bármilyen kalligráfia workshopon, vagy tanfolyamon, de nem volt alkalmuk kipróbálni ezt a betűt, és úgy érzik jól kiegészítené technikai tárházukat ez a betű.
A szükséges eszközök (klasszikus, egyenes tollszár, rugalmas ponthegyek - nem vágottak - tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) természetesen biztosítva lesznek. Viszont mindenki bátran elhozhatja az esetleg már meglévő arzenálját is, én megmutatom, hogyan hozza ki belőle a legtöbbet.

Ásványvíz, rágcsálnivaló, tea vár benneteket, és szívesen válaszolok bármilyen technikai kérdésetekre, bármilyen más betűtípussal kapcsolatban is, ha elakadtatok valahol. Időpont: 2017. Március 26.

13:00 - 19:00 óra

Helyszín: Tamariska Ház

Budapest 1215. Katona József u. 54. (Temesvári u. sarok)

Megközelíthető:
71-es autóbusszal Csepel, Szent Imre térről, Komáromi utca megállóhely
Parkolni a Temesvári utca felől az utcán ill. a Ház udvarán lehet

Részvételi díj: 16.000.- Ft

A jelentkezés e-mailben: buzoganyd@gmail.com

A jelentkezést követően küldöm el a részvételi díj 50%-ának megfelelő, azaz 8000.- Ft értékű díjbekérőt. Ennek az összegnek a beérkezése érvényesíti a jelentkezést. A fennmaradó rész legkésőbb a workshop napján fizetendő. Akinek úgy egyszerűbb, a teljes összeg is fizethető átutalással, amennyiben a workshopot megelőzően beérkezik.

Üdvözlök mindenkit, és szeretettel várlak.


Dezső


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

MÉG 3 HELY - február 17- Kalligráfia workshop, Copperplate alapok

Copperplate, avagy angol folyóírás, avagy Engrosser's/Engraver's Script, stb... a latin betűs kalligráfia egyik legszebb, leglátv...