2018. július 5., csütörtök

Kalligráfia alapozó workshop 08.04. - vágott hegyek, italic

Kézírás - a nagyrabecsülés legmagasabb szintű jele. Még mindig. Vagy egyre inkább. 

A szépírást - kalligráfiát - sokféleképpen határozzák meg, és sokféle indíttatásból tanulják. Én egyszerűen csak azért tanultam, mert szép. A szépség lenyűgöz. És a kalligráfiának is ezerféle arca van, mint minden szépségnek. Mindenki megtalálhatja benne az őt lenyűgöző stílusokat, vonásokat. 

Ebből az ezer szépségből mutatom meg azt, amit én már megismerhettem. 

Ez egy (ismét) alapozó workshop lesz, egyaránt megfelelő kezdőknek, illetve azoknak a haladóknak is, akik úgy érzik, jót tesz felfrissíteni egy kicsit az alapokat. 

Az egyik legsokoldalúbb betűtípus, a reneszánsz olasz kancellária, modern nevén ITALIC alapjait és változatait fogjuk áttekinteni az alapvonásoktól egyszerűbb szövegekig. Ez nem azt jelenti, hogy más stílusba ne tekinthetnénk bele, ha úgy érzitek, szükség van rá. 

A szükséges eszközöket (klasszikus, egyenes tollszár, vágott tollhegyek különböző szélességekben, tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) természetesen biztosítom. Értelemszerűen ez az eszköztár a tietek marad, elvihető. Viszont mindenki bátran elhozhatja az esetleg már meglévő arzenálját is, én megmutatom, hogyan hozza ki belőle a legtöbbet.

Dátum: 

2018. Augusztus 4., Szombat
11:00 és 17:00 óra között


Helyszín a csodálatos Az Asztalom Műhelye, ahol nem mellesleg egy csomó egyéb inspiráció is vár benneteket:

Az Asztalom Műhelye

Cím: 2100 Gödöllő, Szilhát u. 40.


Ásványvizet, rágcsálnivalót biztosítok, viszont a házban levő kávézó zseniális sütijeit is le lehet tesztelni :)Részvételi díj: 16.900.- Ft


A jelentkezés e-mailben: buzoganyd@gmail.com

A jelentkezést követően küldöm el a 8000.- Ft értékű díjbekérőt. Ennek az összegnek a beérkezése érvényesíti a jelentkezést. A fennmaradó rész legkésőbb a workshop napján fizetendő. Akinek úgy egyszerűbb, a teljes összeg is fizethető átutalással, amennyiben a workshopot megelőzően beérkezik.

Üdvözlök mindenkit, és szeretettel várlak.


Dezső

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kalligráfia alapozó workshop 08.25. - vágott hegyek, italic

Kézírás - a nagyrabecsülés legmagasabb szintű jele. Még mindig. Vagy egyre inkább.  A szépírást - kalligráfiát - sokféleképpen határozz...