Kalligráfia workshop, kezdő Copperplate

Copperplate, avagy angol folyóírás, avagy Engrosser's/Engraver's Script, stb... a latin betűs kalligráfia egyik legszebb, leglátványosabb betűje. Én csak a kalligráfia tonettjének szoktam nevezni. Precizitás, kecsesség, látványosság egyesül benne.

A klasszikus Copperplate alapjaival fogunk foglalkozni ezen a workshopon.

Egyaránt érdekes azoknak is, akik csak most kezdenek folyóírással foglalkozni, és azoknak is, akik részt vettek már bármilyen kalligráfia workshopon, vagy tanfolyamon, de nem volt alkalmuk kipróbálni ezt a betűt, és úgy érzik jól kiegészítené technikai tárházukat ez a betű.


A szükséges eszközök (klasszikus, egyenes tollszár, rugalmas ponthegyek - nem vágottak - tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) természetesen biztosítva lesznek. Viszont mindenki bátran elhozhatja az  esetleg már meglévő arzenálját is, én megmutatom, hogyan hozza ki belőle a legtöbbet.


Ásványvíz, rágcsálnivaló, tea vár benneteket, és szívesen válaszolok bármilyen technikai kérdésetekre, bármilyen más betűtípussal kapcsolatban is, ha elakadtatok valahol. 



Időpont: 2018. október 27. szombat

11:00 - 17:00 óra

Helyszín a csodálatos Az Asztalom Műhelye, ahol nem mellesleg egy csomó egyéb inspiráció is vár benneteket:

Az Asztalom Műhelye


Cím: 2100 Gödöllő, Szilhát u. 40.


 

Részvételi díj: 17.900.- Ft

A jelentkezés e-mailben: kalligrafus@gmail.com

A jelentkezést követően küldöm el a részvételi díj 50%-ának megfelelő, azaz 9000.- Ft értékű díjbekérőt. Ennek az összegnek a beérkezése érvényesíti a jelentkezést. A fennmaradó rész legkésőbb a workshop napján fizetendő. Akinek úgy egyszerűbb, a teljes összeg is fizethető átutalással, amennyiben a workshopot megelőzően beérkezik.

Üdvözlök mindenkit, és szeretettel várlak.


Dezső

Megjegyzések