Új időpont! Workshop: A Copperplate nagybetűk rejtelmei

Bármennyit gyakorolja az ember a kisbetűket, hamar rájön, hogy a lenyűgöző eredmény elérésében sokkal nagyobb szerepe van a nagybetűknek, mint azt elsőre gondolta volna. Nemcsak szépek, de hihetetlenül sok lehetőség is van bennük. Nagyon sok díszítményre adnak lehetőséget, és felemelhetik, vagy ellenkezőleg, leronthatják a szöveg összképét, ha nem jól bánunk velük.

Ráadásul - mivel értelemszerűen kevesebbet használjuk, mint a kisbetűket - érdemes részletesen foglalkozni velük.

Ezért a klasszikus Copperplate nagybetűivel fogunk foglalkozni ezen a workshopon.

Egyaránt érdekes azoknak is, akik csak most kezdenek folyóírással foglalkozni, és azoknak is, akik részt vettek már bármilyen kalligráfia workshopon, vagy tanfolyamon, de nem volt alkalmuk kipróbálni ezt a betűt, és úgy érzik jól kiegészítené technikai tárházukat ez a betű.

A szükséges eszközök (klasszikus, egyenes tollszár, rugalmas ponthegyek - nem vágottak - tinták, gyakorlólapok, oktatóanyag) természetesen biztosítva lesznek. Viszont mindenki bátran elhozhatja az esetleg már meglévő arzenálját is, én megmutatom, hogyan hozza ki belőle a legtöbbet.

Ásványvíz, rágcsálnivaló, tea vár benneteket, és szívesen válaszolok bármilyen technikai kérdésetekre, bármilyen más betűtípussal kapcsolatban is, ha elakadtatok valahol.

Időpont: 2018. május 25. szombat

11:00 - 17:00 óra

Helyszín a csodálatos Az Asztalom Műhelye, ahol nem mellesleg egy csomó egyéb inspiráció is vár benneteket:

Az Asztalom Műhelye


Cím: 2100 Gödöllő, Szilhát u. 40.


Részvételi díj: 17.900.- Ft

A jelentkezés e-mailben: buzoganyd@gmail.com

A jelentkezést követően küldöm el a részvételi díj 50%-ának megfelelő, azaz 9000.- Ft értékű díjbekérőt. Ennek az összegnek a beérkezése érvényesíti a jelentkezést. A fennmaradó rész legkésőbb a workshop napján fizetendő. Akinek úgy egyszerűbb, a teljes összeg is fizethető átutalással, amennyiben a workshopot megelőzően beérkezik.

Üdvözlök mindenkit, és szeretettel várlak.


Dezső

Megjegyzések