2013. április 8., hétfő

NEM TŰNTEM ELIsmét csak égek, hogy még mindig a tavaly karácsonyi bejegyzésem árválkodik a naplómban, pedig most már húsvét is elmúlt.

Pedig igencsak mozgalmas volt az első három hónap. Többszáz újévi üdvözlet után Bálint nap, Kézműves vásár, Esküvő kiállítás, oklevél, emléklap, vendégkönyv, házasságlevél, ésatöbbi, ésatöbbi színesítette a szürkének így egyáltalán nem mondható mindennapokat.
Nemigen volt időm ezeket annó beposztolgatni, kénytelen leszek így az új történésekkel párhuzamosan, visszatekintgetésként leírni.
Mindenesetre a legfrissebb, legaktuálisabb történés a pénteki könyvbemutató volt, az Alexandra Pódiumon. Vékás Éva mutatta be a tavaly megjelent Kézírások-Handwritings könyvecskét. Az esemény moderátora Bekes József író volt, és rendkívül jó hangulatú beszélgetés kerekedett ki. A bemutató után munkatársként Gyulai Zsuzsanna és én vettük át a stafétabotot, Zsuzsa íráselemzéssel, én meg emlékkönyvjelzők írásával, így minden jelenlevő egyedi élménnyel térhetett haza.  Vékás Éva, és Bekes József beszélgetése


Éva a könyv hátteréről mesél


A jelenlévők is bekapcsolódtak :)


Az íráselemző asztal :)


Sorban várt mindenki az íráselemzésre, és a névre szóló könyvjelzőkre is :)


Gyulai Zsuzsanna


Úszva a folyóírásban... :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kalligráfia workshop, kezdő Copperplate

Copperplate, avagy angol folyóírás, avagy Engrosser's/Engraver's Script, stb... a latin betűs kalligráfia egyik legszebb, leglátv...