DÖNTŐRE FEL! Szépírás III. és Ékes rovás I. - második forduló, döntő

Hát, mit ne mondjak, szép és élvezetes roham volt végigpásztázni a beérkezett műveket (akinek új az információ, március 18-án írtam a versenyekről, link ITT )

Négy bírálati szempont, mind 1-5 -ig osztályozva, 69 rovásos és 216 szépírásos munkán, ki lehet számolni, hány jegyet osztott ki a négy zsűritag összesen az elmúlt egy hétben.

Fantasztikus szépségek érkeztek. A fenti képen is három, a döntőre bejutott versenyző műve van összekomponálva.


Úgy tűnik, hogy valódi fejtörés lesz végső győztesek kiválasztása, és igen sok szempontot kell majd figyelembe vennünk a döntéshez.

Persze, vannak mindig tréfás kedvű versenyzők is. Például kiválasztani egy kacskaringós fontot, halványan előnyomtatni számítógéppel (sorkizárva!!! :) :) :) ), és tűfilccel ráírni... hát, kissé érdekes egy kézírásos versenyre. Azt nem tudtam eldönteni, hogy "jóhiszeműen" segítette magát, vagy úgy volt vele, a "curly" típusú fontok eléggé "kézi jellegűek" ahhoz, hogy a zsűri etethető legyen a trükkel. Mindenesetre legközelebb jó, ha a gépi sorkizárást nem alkalmazza, figyel arra, hogy a nyomtató ne ferdén kapja be a lapot, és a tűfilc mellett ne "lógjon ki" nyomtatott betű, amikor a vége felé már fárad a keze, és nem követi elég precízen.
Természetesen ettől még nem lesz esélyes a dolog, mert egy makrofotó (mint jelen esetben is) tökéletesen megmutatja, mi van a "tűfilc alá nyomtatva".

Szóval, indul a kihívás második része, viszlát április 9-én, reggel 9 órakor, tollra töltve!!!!!!!!!

A döntő felhívásának részleteit, a döntősök névsorát az elért pontszámokkal, az összesített eredményeket az iskola honlapján lehet áttanulmányozni, az alábbi linken:





Megjegyzések