2016. március 3., csütörtök

Az idei év újdonsága: Levelező "Workshop"

Adatik tudtára mindenkinek...

Sokáig tűnődtem azon, hogyan dolgozzunk együtt azokkal, akik távolság, idő, napirend, stb miatt nem tudnak tanfolyamra, workshopra eljutni, vagy túl is vannak már ezeken, és most már egyénileg szeretnének továbbfejlődni. Úgy tűnik, sikerült összeállítani egy módszert. Használjátok bátran.

Hogy idézzek a leírásból:


"A szépírás gyakorlása a mindennapokban alapvetően egyéni műfaj. Ha autodidakta az ember, eleve magában írogat. Ha tanfolyamot végzett, workshopon vett részt, utána szintén következik a rögösebb szakasz: otthon gyakorolni be azt, ami a közös munka során hozzánk ragadt. Ettől kezdve mindkét verzió egyéni munka, egyéni hibákkal, egyéni ráfordított idővel, egyéni irányokkal, és egyéni gyakorlási lehetőségekkel. 

A "Levelező Workshop" segítségével arra szeretnék lehetőséget adni, hogy mindenki ugyanígy, egyéni útmutatást kaphasson a gyakorlás, alkotás göröngyös, de izgalmas útjain, úgy, hogy bármikor, bármilyen kérdéssel, bármilyen szakaszban, időbeli kötöttség nélkül tehesse ezt."

A részletek elérhetők a Kallinapló felső menüsorában, vagy egyszerűen kattints a Levelező "Workshop"-ra.

Üdv a tintásüvegben, és jó gyakorlást mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kalligráfia workshop, kezdő Copperplate

Copperplate, avagy angol folyóírás, avagy Engrosser's/Engraver's Script, stb... a latin betűs kalligráfia egyik legszebb, leglátv...